η μπαρα στα καλυτερα τησ! 

Euphoria Meals

H Euphoria Meals είναι μια νέα εταιρεία που έρχεται στην ελληνική αγορά να προσφέρει την μπάρα που αγαπάμε, στην καλύτερη εκδοχή της! Όλες οι μπάρες είναι χειροποίητες, πλούσιες σε φυτικές ίνες και αυτό τις καθιστά ένα πλήρες ενεργειακό μικρογεύμα. 

Για την παρασκευή τους δεν χρησιμοποιούνται καθόλου τεχνικές φυτικές ίνες, τεχνητά συστατικά και ζάχαρη αλλά αγνές πρώτες ύλες , ενώ η ειδοποιός διαφορά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των snacks της Euphoria Meals είναι η ωμή σύστασή τους. Το γεγονός αυτό επιτρέπει την διατήρηση της δροσερής υφής τους αλλά και όλων των υψηλών διατροφικών αξιών τους.


Η Euphoria Meals εναρμονίζεται πλήρως με τα αναγνωρισμένα πρότυπα διατροφής που σχετίζονται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων νοσημάτων και προσφέρει την ευζωία και την γευστική απόλαυση στους πελάτες της μέσα από μια εξαιρετική σειρά πυκνών ενεργειακά γευμάτων σε πέντε (5) γευστικούς συνδυασμούς :

Μελάσα · Σοκολάτα-Φουντούκι · Σοκολάτα-Πορτοκάλι · Σοκολάτα-Καρύδα · Φυστικοβούτυρο


Κύρια υλικά των μικρογευμάτων της Euphoria Meals είναι το πίτουρο βρώμης, το μέλι, η μελάσα, οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα.

Πρωτεύον συστατικό παραμένει όμως το μεράκι της δημιουργίας και η θέληση της προσφοράς ποιοτικής ενέργειας και απόλαυσης στον πελάτη.


Γιατί Euphoria Meals;

Οι μπάρες της Euphoria Meals είναι ενεργειακά μικρογεύματα που ξεχωρίζουν για την ωμή και ακατέργαστη σύστασή τους. 

Ο τρόπος παρασκευής τους διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους. Αντιθέτως, η πλειοψηφία των μπαρών που υπάρχουν στην παγκόσμια και ελληνική αγορά έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία.

 Παράλληλα για την παραγωγή των μπαρών της Euphoria Meals χρησιμοποιούνται περίπου 13 συστατικά σε σύγκριση με άλλες μπάρες της αγοράς που έχουν μέσο όρο 5 έως 8!To Όραμα της Euphoria Meals

 

Να διατηρησουμε την ποιοτητα των τροφιμων μασ στα πιο υψηλα επιπεδα 

Να δημιουργησουμε μοναδικουσ γευστικουσ συνδυασμους για ολουσ τουσ καταναλωτεσ


Να δημιουργησουμε μια υγιεινη καθημερινη συνηθεια για ολες τισ ηλικιεσ
Να εχουμε ευχαριστημενους πελατες, εργαζομενους και συνεργατες